Kamux plus svt

Bilfirman: ”Vi har åtgärdat felet flera gånger” | SVT Nyheter

6 dec. 2017 — Men Kamux håller inte med, och säger att de fixat felet innan bilen sålts. – Det är högst olyckligt att det blivit så här, men vi tar det på …

Tre ägare i rad, till en och samma bil, påstår att bilen haft ett motorfel som säljaren Kamux inte lyckats åtgärda. Ändå har bilen sålts vidare. Men Kamux håller inte med, och säger att de fixat felet innan bilen sålts.

Efter Plus granskning – bilhandlarna ställs inför ultimatum

Efter Plus granskning – bilhandlarna ställs inför ultimatum | SVT Nyheter

21 feb. 2019 — SVT:s konsumentredaktion Plus har nyligen rapporterat om Felicia Strid. Hon köpte en bil för 51 000 som visade sig ha flera fel.

Plusredaktionen har under en längre tid granskat bilhandlare som upprepat struntar i att kompensera sina kunder. Nu kräver Blocket, där flera av bilhandlarna annonserar ut sina bilar, att företagen följer Allmänna reklamationsnämndens beslut för att få fortsätta använda sig av säljsajten.

Problembil såldes om igen – tre ägare känner sig lurade

Problembil såldes om igen – tre ägare känner sig lurade | SVT Nyheter

6 dec. 2017 — … igen och veta att det är fel på dom, säger Johan Gutenberg till SVT:s Plusredaktion. Han känner sig lurad av bilfirman Kamux. Foto: SVT …

En dryg månad efter att Johan Gutenberg köpt sin bil uppdagades ett fel på turbon. Bilens två tidigare ägare intygar att bilen haft samma problem under deras ägo, och att de därför hävt köpet hos samma bilfirma.

Kamux Plus – En förmånligare bilaffär

Kamux Plus | Kamux – En förmånligare bilaffär

Kamux är en förmånligare bilaffär för begagnade bilar. Vi har ett stort utbud – hitta bästa priser och köp din nästa bil hos oss!

Omdömen om Kamux AB – Trustpilot

Omdömen om Kamux AB | Läs kundernas omdömen om kamux.se

Hur många stjärnor vill du ge Kamux AB? Gör som 277 personer som redan bidragit. Din upplevelse gör skillnad.

SVT Plus – Vi följer upp vår granskning av bilhandlare som…

26 apr. 2019 — Carlos Cars har trots flera rekommendationer från Allmänna reklamationsnämnden (ARN) struntat i att kompensera missnöjda bilkunder.

Självklart att tredje part ska testa våra bilar” – Motor-Magasinet

”Självklart att tredje part ska testa våra bilar” – Motor-Magasinet

20 mars 2019 — På bilföretaget Kamux är det sedan länge externa företag som testar … SVT Plus granskning bekräftar också problemen vi har i branschen.

SFVF lanserade nyligen erbjudandet oberoende begagnat-test för bilhandlare. På bilföretaget Kamux är det sedan länge externa företag som testar och går igenom bilarna man säljer.

Omdöme om Kamux bilsäljare – Sidan 1 – Garaget

25 dec. 2020 — Dom har något som heter “Kamux Plus”, är det något man bör ha med om man köper en … https://www.svt.se/nyheter/konsument/pr … sig-lurade

Detta är en forumtråd från Garaget

Kamux Örebro: Läs kundernas omdömen på Reco.se

Jag ber er att kolla med andra bil firmor innan ni tar dessa.. Dom vet ej vad ansvar är. Plus att det var massa andra grejer som fattades på bilen samt skicket …

Läs och skriv rekommendationer om Kamux Örebro i Örebro. På reco.se tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad.

Keywords: kamux plus svt